twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Monday, January 31, 2011

Pili Bomba hehe

Ahad malam lepas balik dari family day kat summerset colonial resort rompin pahang.. byk aku nmpk pili bomba.. ade yg duk bwh pokok kelapa sawit.. ade yg dlm tali air pon ade pili bomba.. nk amik gmbr x boleh sebab naik bas.. so duk tgk jela pili bomba tu sume.. sampai larkin depan opis Ranhill eng & cons dlm jam 7.45mlm terus pegi amik kucing kat BBU.. then singgah kat KFC beli mkn.. lapa bhai hujan2 nih.. haha.. baru aku perasan pili bomba ni ada org ikat tong sampah kat pili bomba.. lepas tu org parking kereta pulak depan pili bomba.. nah! gmbr2nya.. nk amik byk2 x dpt.. hujan lebat giler....

 gmbr pili bomba ni aku amik kat larkin perdana berhampiran dgn KFC jam 9.23mlm..
nnt ada masa aku update gmbr pili bomba ni.. kan aku ckp ada tali yg mengikat tong sampah tu kat pili bomba... 


p/s= pada mangsa banjir di negeri johor.. aku harap korg semua bersabar dgn dugaan yg melanda.. pasti ada hikmah apa yg berlaku... kwn aku pon rumah dia kene banjir.. kampung pasir.. kesian..

2 comments:

Abang Zul said...

Salam kenal..
Dah antar kat On D Scene ? hehe...

kaki_drifting00 said...

salam kenal jugak bro zul.. hehe sudah antar kat ondscene.. insyaAllah dlm masa terdekat antar lagi penyertaan..

Pili Bomba hehe

Ahad malam lepas balik dari family day kat summerset colonial resort rompin pahang.. byk aku nmpk pili bomba.. ade yg duk bwh pokok kelapa sawit.. ade yg dlm tali air pon ade pili bomba.. nk amik gmbr x boleh sebab naik bas.. so duk tgk jela pili bomba tu sume.. sampai larkin depan opis Ranhill eng & cons dlm jam 7.45mlm terus pegi amik kucing kat BBU.. then singgah kat KFC beli mkn.. lapa bhai hujan2 nih.. haha.. baru aku perasan pili bomba ni ada org ikat tong sampah kat pili bomba.. lepas tu org parking kereta pulak depan pili bomba.. nah! gmbr2nya.. nk amik byk2 x dpt.. hujan lebat giler....

 gmbr pili bomba ni aku amik kat larkin perdana berhampiran dgn KFC jam 9.23mlm..
nnt ada masa aku update gmbr pili bomba ni.. kan aku ckp ada tali yg mengikat tong sampah tu kat pili bomba... 


p/s= pada mangsa banjir di negeri johor.. aku harap korg semua bersabar dgn dugaan yg melanda.. pasti ada hikmah apa yg berlaku... kwn aku pon rumah dia kene banjir.. kampung pasir.. kesian..