twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Sunday, February 13, 2011

al kisah tentang perut boroi

Kelebihan boroi

1. Tidak bersifat riak seperti body buider yang selalu menayang otot mereka

2. Amat popular bagi model produk penurunan berat badan

3. Lelaki boroi amat rajin mencari rezeki akibat terlebih makan atau minum dan tentu sahaja ianya memerlukan duit.

4. Dapat memahami dan merasai kesulitan yang ditanggung oleh ibu-ibu yang sarat mengandung terutamanya apabila menaiki tangga rumah pangsa


5. perut boroi merupakan "airbag" semulajadi.

6. menjadi kesukaan isteri2.. sebab mcm bantal.. hehe (berkahwin je)


7. korg listkan sendiri lah.. byk lagi aku nk type nih.. haha





Majulah Perut Boroi Utk Negara

  • saya selaku RC drifter paling boroi di seluruh alam semesta ingin mengucapkan "majulah perut kehadapan untuk negara"    







TIPS UNTUK MENGEKALKAN PERUT BOROI (ASET) :



"Untuk perut kekal boroi dan cantik, kita cuma perlukan beberapa pinggan nasik, tido yang berlebihan dan pulaukan senaman. Selain itu, produk² seperti Jusmate 5 dan Dr. Rozmey harus dijauhi."



  • boroi? bukan satu masalah malah membuatkan org perasan kewujudan kita


  • boroi? boroi itu seksi.. bila lepak dgn kawan2 bolehlah kita main laga2 perut, main langgar2(ala2 bumper car tu.. dah boleh jimat duit dari pegi fun fair main bumper car)

     

    • boroi? boroi itu juga lambang kemewahan. 

       

      -gmbr ehsan dari pages BIAR betul-

       


      -just my 2 cent-



2 comments:

Timmy said...

haha...rupe2 ye boroi pn ade kelebihan noe... >.^ adeess...!

amoi_brand (hann) said...

hahaha... mesti la ade kelebihan ape yg di cipta Tuhan derr.. ekekeke

al kisah tentang perut boroi

Kelebihan boroi

1. Tidak bersifat riak seperti body buider yang selalu menayang otot mereka

2. Amat popular bagi model produk penurunan berat badan

3. Lelaki boroi amat rajin mencari rezeki akibat terlebih makan atau minum dan tentu sahaja ianya memerlukan duit.

4. Dapat memahami dan merasai kesulitan yang ditanggung oleh ibu-ibu yang sarat mengandung terutamanya apabila menaiki tangga rumah pangsa


5. perut boroi merupakan "airbag" semulajadi.

6. menjadi kesukaan isteri2.. sebab mcm bantal.. hehe (berkahwin je)


7. korg listkan sendiri lah.. byk lagi aku nk type nih.. haha





Majulah Perut Boroi Utk Negara

  • saya selaku RC drifter paling boroi di seluruh alam semesta ingin mengucapkan "majulah perut kehadapan untuk negara"    







TIPS UNTUK MENGEKALKAN PERUT BOROI (ASET) :



"Untuk perut kekal boroi dan cantik, kita cuma perlukan beberapa pinggan nasik, tido yang berlebihan dan pulaukan senaman. Selain itu, produk² seperti Jusmate 5 dan Dr. Rozmey harus dijauhi."



  • boroi? bukan satu masalah malah membuatkan org perasan kewujudan kita


  • boroi? boroi itu seksi.. bila lepak dgn kawan2 bolehlah kita main laga2 perut, main langgar2(ala2 bumper car tu.. dah boleh jimat duit dari pegi fun fair main bumper car)

     

    • boroi? boroi itu juga lambang kemewahan. 

       

      -gmbr ehsan dari pages BIAR betul-

       


      -just my 2 cent-