twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Friday, February 25, 2011

freak me out LAH sohai!

freak me out LAH sohai!


tak nampak cool ler blog ade lagu2 ni sebenarnye yg menyebabkan blog korg loading jadi lembab mcm kura2 3juta tahun.. aku tahu ramai yg benci tunggu loading lelama nih..

lagi satu boleh buat org terkejut berok.. lagi parah kalo org tu ade saket jantung.. da kiok sorg follower blog ko.. lagi time malam2.. tgh khusyuk nk layan blog korg.. 
that song freak me out in the middle of the night?.. waaaarrrrghhhhh!!! mesti korg maki hamun punye kat owner blog tuh... last2 ko pangkah je [X] tu kan?? hahaha


laaaaa... bila bukak blog ade lagu nih kan.. korg x perasan ke? dah macam kad raya yg ade lagu2 tuh.. ala kad raya yg harga rm5 tu.. haha.. "tenene tetenene teneteneteneteneteneeeee" mcm tu la bunyi dia.. hahahaha.. apepon... aku da halau widget lagu tu dari blog aku... hehe.. selamat usya2 blog aku ye.. walaupun buruk.. xpelah.. aku usaha biar jadi mcm blog org lain... 

terima kasih pada semua kwn2 yg terus memberi sokongan utk majukan blog ni.. kalau ikutkan aku.. da lama aku biar bersawang blog ni.. yang dah jadi follower tu.. terima kasih sebab sudi follow blog buruk aku... love u all lah! 


akhir kata... errrrrrr.. ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA..

7 comments:

Abang Zul (9W2FLY) said...

Haa... baru tau aaa...

Ada satu mlm tu abg masuk sini, tergezut gak. Tetiba ada lagu.

Kuat pulak tu, pasal speaker full swing. Connection abg dah la memang slow tak hengat. Bunyik keluar sekerat2... dah bunyik mcm kena jerkah pun ada.

Hahaha...

ibnu marzuki al firdaus said...

mesej ke mazidol:

mangkok2 yang sokong lu ni sama je bangang macam penyokong revolusi arab. last2 aset dibeku jew & jadi milik mereka TANPA perlu lawan BERBANDING rakyat tempatan.

moral: better ko nasihat semua agar jangan hipokrit. p poligami JANGAN multizina. tok sah nak cover2 konon setia (bagi lelaki) & masih dara (pihak wanita).

amanat terakhir ke 7 nabi (tvalhijrah): jangan berzina. mudah sungguh. nikahlah. sedangkan 999 pun ada risiko. sejarah dah menunjukkan orang johor (kebetulan selatan malaysia) terselamat daripada bom atom di jepun sebab dia tak bermukah. perang NUKLEAR pulak dijangka 2012... so fikir2kanlah. kepada yang dah TERzina, tobat nasuha. moga2 anda tak mati masa terhidu gas hijau beracun tuh kelak.

wa yakin lu tak kan lepaskan komen nih sebab aku SUSPEK ko pun might be terlibat sama. END.

Farhan Masron said...

abg zul.. hahaha sy sendiri bukak blog sepupu.. tetiba keluar lagu mendayu dayu pulak.. seram terus.. hahaha..

Farhan Masron said...

ibnu marzuki

ape bendalah yg ko merepek ni... boleh pulak main jangka2 perang tu bila... sape kate aku x lepaskan komen ko.. tgk.. relax je aku lepaskan.. tp agk melampau sgt.. relax jugak lah aku report skmm.. hahaha.. jgn takut jgn segan.. aku da suruh kwn aku trace ip address ko

Dakjaat said...

terima kasih dan taniah kerana sedar bahawa widget music player autoplay ni menyusahkan dan membingitkan telinga. ekekeke!

Salam lawatan dari Admin 'Blogger's Malaysia' (^___^) (http://dakjaat.com)

Hardy El-Diablo said...

memang betul, widget music player autoplay memang menyusahkan...ari tu wa pn ada pakai dkat blog,tapi da buang.....



just followed ur blog,plz follow mine too ok.salam ;)

http://tekok-beriuh.blogspot.com/

Farhan Masron said...

terima kasih dakjaat dgn hardy sebab sudi usya2 blog buruk aku ni.. siap tinggalkan jejak lg.. apepun.. nnt aku follow blog korg... hehe

freak me out LAH sohai!

freak me out LAH sohai!


tak nampak cool ler blog ade lagu2 ni sebenarnye yg menyebabkan blog korg loading jadi lembab mcm kura2 3juta tahun.. aku tahu ramai yg benci tunggu loading lelama nih..

lagi satu boleh buat org terkejut berok.. lagi parah kalo org tu ade saket jantung.. da kiok sorg follower blog ko.. lagi time malam2.. tgh khusyuk nk layan blog korg.. 
that song freak me out in the middle of the night?.. waaaarrrrghhhhh!!! mesti korg maki hamun punye kat owner blog tuh... last2 ko pangkah je [X] tu kan?? hahaha


laaaaa... bila bukak blog ade lagu nih kan.. korg x perasan ke? dah macam kad raya yg ade lagu2 tuh.. ala kad raya yg harga rm5 tu.. haha.. "tenene tetenene teneteneteneteneteneeeee" mcm tu la bunyi dia.. hahahaha.. apepon... aku da halau widget lagu tu dari blog aku... hehe.. selamat usya2 blog aku ye.. walaupun buruk.. xpelah.. aku usaha biar jadi mcm blog org lain... 

terima kasih pada semua kwn2 yg terus memberi sokongan utk majukan blog ni.. kalau ikutkan aku.. da lama aku biar bersawang blog ni.. yang dah jadi follower tu.. terima kasih sebab sudi follow blog buruk aku... love u all lah! 


akhir kata... errrrrrr.. ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA..