twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Thursday, February 10, 2011

celcom oh celcom

aku guna berokband celcom yg rm98 unlimited.. tp servis dia mcm yg 5gb tu je.. siak x?? hahaha.. seminggu sekali wajib aku maki hamun customer service.. haha.. lepas tu celcom berokband ni.. mcm tahu2 je kalo aku nk tukar ke line lain.. haaa mula lah dia buat perangai baik punya cantik.. punya lah kencang.. tgk utube xde loading2 lagi.. tp bila aku da lupa bab nk tukar line.. haa mula la dia buat peel asal dia.. LEMBAB MCM KURA2 130JUTA TAHUN.. mungkin 10,000bc.. hahahaha iklan gempak bagai nk giler.. WILAYAH celcom.. dlm hutan pon ade line.. tp hakikatnye hampeh.. HAHAHA.. tp yg best 1 je.. XDE KONTRAK mcm broadband lain.. 

penah sekali tuh.. seminggu.. duduk tgh bandar JB pun line GPRS ke? kalo kat kampung jgn cite lah.. da mmg confirm2 x boleh guna.. WILAYAH CELCOM ke kalo service mcm lahanat.. udah udah lah tu.. jgn dok sembang geybang wahai celcom..

jangan dok pikir pasal KEUNTUNGAN JE SAMPAI SERVICE TAK TERJAGA.. sementara ramai boleh bersabar nih.. pi la naik taraf berokband celcom nih...

untuk rekod... aku ni kira pengguna tegar line celcom ni.. dari zaman sekolah sampai sekarang.. line celcom menjadi pilihan.. tp sejak 3 4thn ni je.. celcom da mengong sikit.. adehhh... tlg la berubah.. letih la asyik nk call customer service.. sekali call da 22minit..



2 comments:

Abang Zul said...

Abg cadangkan cuba DiGi pulak.

Skg ni abg cuma guna prepaid DiGi, SE K530i sebagai modem. Bayar RM15, seminggu Unlimited.
So far so good, walaupun cuma GPRS (abg duk ulu banat,Hann)
Kalo on9 kat tempat ada 3g, kemain laju, tak padan dgn fon abg yg dah masuk kategori layak masuk muzium ni.

Lagi pulak, customer service dia FOC. Nak borak dgn dia berapa jam pun takpe, seposen pun tak charge... hehehe...

amoi_brand (hann) said...

waaa.. menarik tu abg zul.. tp dulu masa masih stdy dekat PJ.. sy dah guna digi internet yg ada turbo 3G tuh.. bila bawak balik JB je habis lingkup... insyaAllah sy cuba tanya kwn2 yg guna digi kat jb.. rasa da bertambah baik khidmat DIGI nih.. terima kasih abg zul..

celcom oh celcom

aku guna berokband celcom yg rm98 unlimited.. tp servis dia mcm yg 5gb tu je.. siak x?? hahaha.. seminggu sekali wajib aku maki hamun customer service.. haha.. lepas tu celcom berokband ni.. mcm tahu2 je kalo aku nk tukar ke line lain.. haaa mula lah dia buat perangai baik punya cantik.. punya lah kencang.. tgk utube xde loading2 lagi.. tp bila aku da lupa bab nk tukar line.. haa mula la dia buat peel asal dia.. LEMBAB MCM KURA2 130JUTA TAHUN.. mungkin 10,000bc.. hahahaha iklan gempak bagai nk giler.. WILAYAH celcom.. dlm hutan pon ade line.. tp hakikatnye hampeh.. HAHAHA.. tp yg best 1 je.. XDE KONTRAK mcm broadband lain.. 

penah sekali tuh.. seminggu.. duduk tgh bandar JB pun line GPRS ke? kalo kat kampung jgn cite lah.. da mmg confirm2 x boleh guna.. WILAYAH CELCOM ke kalo service mcm lahanat.. udah udah lah tu.. jgn dok sembang geybang wahai celcom..

jangan dok pikir pasal KEUNTUNGAN JE SAMPAI SERVICE TAK TERJAGA.. sementara ramai boleh bersabar nih.. pi la naik taraf berokband celcom nih...

untuk rekod... aku ni kira pengguna tegar line celcom ni.. dari zaman sekolah sampai sekarang.. line celcom menjadi pilihan.. tp sejak 3 4thn ni je.. celcom da mengong sikit.. adehhh... tlg la berubah.. letih la asyik nk call customer service.. sekali call da 22minit..