twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Thursday, February 10, 2011

batu bunga utk pagar ke pili bomba?

satu ayat je yg mampu aku ckp masa jumpa pili bomba nih... "batu bunga utk pagar ke pili bomba ni?" mungkin ramai yg tak tahu tentang kewujudan pili bomba aka batu bunga utk pagar ni.. dari jauh mmg mcm batu bunga utk pagar.. tp bila di amati betul2.. baru perasan... laaa pili bomba lah rupanye.. haha... 

-lokasi klinik pakar HSAJB jam 9.12pagi 10hb feb 2011-
kalau lihat dari jauh org akan kata tu batu bunga utk pagar.. mungkin kesilapan masa pembinaan hospital HSAJB kot.. tp bila di amati betul2 secara dekat... baru org kata... "ehh.. biar betul pili bomba bentuk mcm nih?" hahaha.. tp tu la hakikatnye.. ade tanya beberapa org yg dtg ke hospital nih.. saja nk kepastian.. totaly dari 4org yg sy tanya.. empat2 kata tu batu bunga.. hehe.. so aku nk lebih pasti.. aku pegi dekat2 dgn pil bomba aka batu bunga nih.. so.. dpt la snap lagi 1 gambar utk tatapan semua.. nah!

-lokasi klinik pakar HSAJB jam 9.20pagi 10 feb 2011-

kannnn.. pili bomba bukan? hehe.. selesai menyiasat pili bomba aka batu bunga ni.. aku pon jalan kaki menuju ke tempat parking kereta bahagian belakang HSAjb ni.. ade nampak 1 lagi pili bomba.. nih gambar dia...

.-lokasi hadapan blok c(belakang) HSAJB jam 9.42 10 feb 2011-

kesian pili bomba ni tertanam separuh... tinggal kepala dia je.. cuba kite kene tanam mcm tu... woooo lemas wooo.. hahaha... nk amik gmbr lagi 1 x dpt sebab da kene sergah dgn pengawal keselamatan kat hospital tuh.. rupanya dia dah dok follow lagi masa dari pili bomba aka batu bunga tu.. 
ape lagi.. lari x cukup tanah la kawan.. kene kejar pulak tuh.. hahaha... ada masa aku g snap lagi 1 ok... hehehe...

3 comments:

Abang Zul said...

Yang batu bunga aka pili bomba tu, kalau masa kecemasan buat kalut2,silap langkah, ada yg terjun parit.

p/s: fond kat page ni agak sukar nak baca, maklum la bag ni dah tua..rabun pulak

amoi_brand (hann) said...

hehehe... sory abg.. nnt sy ubah ye.. hehehe

mula2 tak perasan pili bomba tu bentuk mcm tu.. tp warna dia tu menarik perhatian.. sebab warna mcm pili bomba.. hehe

azrina nur rusly said...

kihkihkih... pili bomba lemas

batu bunga utk pagar ke pili bomba?

satu ayat je yg mampu aku ckp masa jumpa pili bomba nih... "batu bunga utk pagar ke pili bomba ni?" mungkin ramai yg tak tahu tentang kewujudan pili bomba aka batu bunga utk pagar ni.. dari jauh mmg mcm batu bunga utk pagar.. tp bila di amati betul2.. baru perasan... laaa pili bomba lah rupanye.. haha... 

-lokasi klinik pakar HSAJB jam 9.12pagi 10hb feb 2011-
kalau lihat dari jauh org akan kata tu batu bunga utk pagar.. mungkin kesilapan masa pembinaan hospital HSAJB kot.. tp bila di amati betul2 secara dekat... baru org kata... "ehh.. biar betul pili bomba bentuk mcm nih?" hahaha.. tp tu la hakikatnye.. ade tanya beberapa org yg dtg ke hospital nih.. saja nk kepastian.. totaly dari 4org yg sy tanya.. empat2 kata tu batu bunga.. hehe.. so aku nk lebih pasti.. aku pegi dekat2 dgn pil bomba aka batu bunga nih.. so.. dpt la snap lagi 1 gambar utk tatapan semua.. nah!

-lokasi klinik pakar HSAJB jam 9.20pagi 10 feb 2011-

kannnn.. pili bomba bukan? hehe.. selesai menyiasat pili bomba aka batu bunga ni.. aku pon jalan kaki menuju ke tempat parking kereta bahagian belakang HSAjb ni.. ade nampak 1 lagi pili bomba.. nih gambar dia...

.-lokasi hadapan blok c(belakang) HSAJB jam 9.42 10 feb 2011-

kesian pili bomba ni tertanam separuh... tinggal kepala dia je.. cuba kite kene tanam mcm tu... woooo lemas wooo.. hahaha... nk amik gmbr lagi 1 x dpt sebab da kene sergah dgn pengawal keselamatan kat hospital tuh.. rupanya dia dah dok follow lagi masa dari pili bomba aka batu bunga tu.. 
ape lagi.. lari x cukup tanah la kawan.. kene kejar pulak tuh.. hahaha... ada masa aku g snap lagi 1 ok... hehehe...